Met het team naar Berlijn!

IMG_2156

Afgelopen zomer werd het WeAreDevelopers World Congress in Berlijn georganiseerd en wij waren erbij! Dit congres staat in het teken van software en product ontwikkeling, User Interface/User Experience development, software architecture en nog veel meer.

Stilstand is achteruitgang

De wereld van software ontwikkeling is een wereld die snel beweegt. De ene ontwikkeling volgt de andere snel op. Als software ontwikkelaar moeten wij hier natuurlijk bovenop zitten en onze kennis regelmatig bijspijkeren. Een platform als Floritrack moet toekomstbestendig zijn. Dat betekent dat wij op de hoogte moeten blijven van alle laatste technieken. Zodat we kunnen blijven innoveren en verbeteren waar nodig. Tot slot is het natuurlijk helemaal geen straf om een midweek door te brengen in het bruisende Berlijn.

Praatjes, workshops, schnitzels en bier

Al met al hebben we in drie dagen heel veel geleerd over bijvoorbeeld Artificial Intelligence (AI), big data en modern web development. Naast dat we veel geleerd hebben was het bovenal een gezellige aangelegenheid met een groot deel van het team. Een gelegenheid waarin menig Schnitzel, Bockwurst en de nodige pullen bier zijn verslonden. Dat laatste is natuurlijk ontzettend belangrijk voor onze team building. We hebben het uitstapje afgesloten met een bezoek aan het prachtige centrum van Berlijn.

Vergelijkbare artikelen

Nieuws

Wat is de FloriPEFCR en welke invloed heeft dit op de sierteeltlogistiek?

Ontdek wat de FloriPEFCR is en hoe het de sierteeltlogistiek kan beïnvloeden. Het streven naar duurzame sierteeltproducten groeit, maar het ontbrak aan een uniforme maatstaf voor milieu-impact. Royal FloraHolland en Wageningen University & Research hebben daarom de FloriPEFCR ontwikkeld, een erkende methode voor het berekenen van de ecologische voetafdruk.

Meer weten >

Wat goed dat je interesse hebt!

Laat je gegevens achter.