Floritrack voor de logistieke dienstverlener

Efficiënter samen werken, een ketenbreed track & trace systeem, slimme koppelingen en meer! Samen zetten we een nieuwe standaard voor de sierteelt logistiek. Met voordelen voor iedereen.

Ontvang transportopdrachten direct in je planningssysteem

Wij werken nauw samen met verschillende softwareleveranciers. Hierdoor kunnen honderden kwekers automatisch opdrachten maken en versturen naar jouw planningsysteem.

Werk eenvoudig samen met wie jij wilt en wanneer jij dat wilt

Transportopdrachten kunnen eenvoudig worden uitgewisseld tussen logistiek dienstverleners. Dit vervangt werk zoals e-mailen, bellen of handmatig invoeren in het portaal.

Volg karren en partijen door de hele keten

Zelfs als er wordt samengewerkt door logistiek dienstverleners. De actuele status is voor alle betrokken partijen inzichtelijk. Zo is iedereen altijd op de hoogte en voorkom je onnodige vragen!

Vind slotplaten eenvoudig terug

Betaal niet onnodig voor zoekgeraakte karren. In Floritrack kun je precies zien waar jouw slotplaten het laatst zijn gesignaleerd.

Genereer automatisch transportopdrachten

Met behulp van scanners kunnen KOA- en directe stromen snel en foutloos worden gecontroleerd en omgezet in traceerbare transportopdrachten.

Druk kosten de kop in

Spoor knelpunten eenvoudig op aan de hand van jouw eigen dashboard. Vergelijk doorlooptijden, werknemersperformance, locatieperformance en veel meer! 

Wat gebruikers over Floritrack zeggen

Wil je een demo ontvangen?