Onze missie

Samen zetten we een nieuwe communicatie standaard en creëren we inzicht in de logistieke keten van kweker tot koper.

Goede communicatie vormt de basis van elke succesvolle organisatie.

Of het nou gaat om communicatie tussen verschillende afdelingen, met logistieke partners of met klanten. In de sierteeltsector vindt de uitwisseling van logistieke gegevens nog steeds voornamelijk plaats via de traditionele kanalen. Waarbij we afhankelijk zijn van mensen om ervoor te zorgen dat de juiste informatie wordt overgedragen, ontvangen en verwerkt. Dit is niet alleen erg tijdrovend, maar ook foutgevoelig.

Wat als we onze applicaties het woord laten doen?

Door samen te werken met alle toonaangevende softwareleveranciers in de branche, bouwen we aan een groeiend netwerk van systemen. Dit maakt het mogelijk om transportorders digitaal en vaak automatisch uit te wisselen. Daarnaast voorziet Floritrack elke zending van een uniek ID, deze unieke ID’s worden herkend door bijvoorbeeld scanners, waardoor het track & trace-overzicht automatisch wordt bijgewerkt. Bovendien wordt er bij het scannen automatisch gecontroleerd of elke zending compleet is en of deze de juiste route volgt.

Een naadloze manier van communiceren.

Met deze nieuwe werkwijze worden alle partijen in de keten automatisch up-to-date gehouden, wordt het zoeken naar verloren karren voorkomen, blijft het zicht op slotplaten behouden, wordt er waardevolle extra data gegenereerd en wordt aanzienlijk veel tijd bespaard voor alle betrokkenen.

BISIT: de maker van Floritrack.

Al ruim 30 jaar ontwikkelen wij software voor de sierteelt logistiek. De affiniteit met de sierteelt sector zit in ons bloed. Oprichter en eigenaar Ton Buurman is geboren in Lent als zoon van een kweker. Niet alleen zijn vader, maar ook broers en zonen zijn actief, of actief geweest bij kwekerijen, cash & carry’s, groothandels en exporteurs. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de taal spreken en precies weten hoe de sierteelt wereld in elkaar steekt. Deze kennis en affiniteit in combinatie met softwarematige deskundigheid maakt BISIT de ideale partner voor bedrijven uit de sierteelt sector.

Het team achter Floritrack

Arno

Software Ontwikkelaar

Kevin

Software Ontwikkelaar

Luuk

Grafisch Vormgever

Teun

Business Developer

Tom

Support Medewerker

Ton

Oprichter