Automatische transportorders uit Floriday

Het ontvangen van transportopdrachten vereist contact tussen de Wit Transport en haar klanten. Dat kost onnodig tijd en kan leiden tot communicatiefouten. Bekijk in de strip hieronder hoe dat anders kan!

Laat technologie voor je werken!

Koppeling met Floriday

Dankzij de koppeling met Floriday hoeven kwekers die hun handel via Floriday verkopen, niet langer contact op te nemen met hun transporteur. Transportopdrachten komen automatisch binnen bij de transporteur. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten!

Hoe doe je dat?

De kweker kan in Floriday instellen wie zijn transporteur is. Het enige wat de transporteur hoeft te doen, is aangeven in Floritrack van welke klanten hij graag de opdrachten wil ontvangen.

Wat is er nog meer mogelijk?

Track & trace via RFH-aanvoerbrieven

Wist je dat de barcode op de aanvoerbrief van Floriday ook gescand kan worden met Floritrack scanners? Hiermee maken transporteurs de handel uit Floriday traceerbaar. Hierdoor kunnen kwekers en kopers zelf de status van hun zending bekijken. Bovendien controleert het systeem automatisch of er geen karren achterblijven. Mocht er toch een kar blijven steken ergens in het proces, dan kan deze zeer eenvoudig worden teruggevonden via het track & trace overzicht.

Transportopdrachten uit andere systemen

Wil je graag koppelen met jouw klanten, maar maken zij geen gebruik van Floriday? Geen probleem! Floritrack maakt het ook mogelijk om rechtstreeks met het systeem van je klant te koppelen.

Ook automatisch orders ontvangen?

Stuur een bericht en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf!